גדלתי בחברה שנשים וגברים מופרדים לחלוטין ומרגיש כמה שחסר לי החום הזה,איך להתגבר?

שלמה בן 23 | כתב את השאלה ב-22/09/23 בשעה 13:19

אני בא מחברה סגורה שבה נשים וגברים חיים בהפרדה מוחלטת, וגדלתי בילדותי ובחרותי בנתק מוחלט מנשים בחורות, וככל שעוברות השנים אני מרגיש כמה שזה קשה לי וכמה שזה חסר לי רק החום הזה. ואני יודע שלחבריי החילונים זה לא ככה, וגם שאצלי זה לא עניין של חרמנות או משהו כזה, רק עניין של חום ומגע.
האם למישהו יש מושג להסביר את זה? זה הגיוני? איך מתגברים על זה? כי זה ממש מקשה ביום יום.
והאם זה הגיוני שבחורה תסכים רק לשבת לדבר איתי על זה

עדכון משלמה, שואל השאלה 2023-09-22 14:31:29

בקשר לרמה דתית, חרדי ולא שומר נגיעה
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"