אני וחברה שלי כבר שנה ביחד ולפני בערך חודש עברנו לגור ביחד.
עכשיו היא מדי פעם נכנסת ומתחילה לדבר איתי בזמן שאני מחרבן בשירותים ואמרתי לה שלא תעשה את זה והיא אמרה לי: "מה הבעיה? אני רואה אותך ערום כל הזמן כשאנחנו שוכבים וכשאתה יוצא מהמקלחת אז מה ההבדל? למה אתה זצם עושה ביג דיל?"
והסברתי לה שאני פשוט לא אוהב שמתסכלים עלי כשאני מחרבן. לא יודע זה פשוט מגעיל אותי ולא נעים לי.
עכשיו שתבינו החדר שירותים הוא בנפרד אצלנו בדירה יש תא שירותים עם כיור קטן לשטוף ידיים והחדר של האמבטייה והכיור עם כל המשחות שיניים והקרמים שלה והאמבטיה זה חדר נפרד אצלנו ככה שאם היא צריכה להיכנס שנייה לשים קרמים או משהו או להתקלח זה לא שאני מפריע לה. היא פותחת את הדלת של השירותים רק כשהיא רוצה לדבר איתי על משהו ופשוט מדברת איתי ומסתכלת עלי בזמן שאני מחרבן וזה פשוט מוזר לי.
אז זה נורמלי ואני באמת סתם עושה ביג דיל או שזה באמת מפריע ומוזר שהיא מדברת איתי ומסתכלת עליי תוך כדי שאני מחרבן וכדאי שאני אדרוש ממנה שתפסיק?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות